Foto

Visa upp dina foton

Många fotografer kan vara rätt dåliga på att visa upp sina foton. Att visa upp sina foton kan leda till att du får fler kunder och att dina verk får den beundran de förtjänar. I det här inlägget kommer du att få några tips på hur du kan visa upp dina foton på ett enkelt, och effektivt sätt.

Inredning

Ett väldigt bra sätt att visa upp sina foton är genom att använda dem i din inredning. Du kan till exempel välja ut ett eller flera foton och skriva ut dem, rama in och sätta upp på väggarna. Det finns många fina Ramar att välja bland och du väljer den ram som du tror skulle passa bäst till ditt foto. Om ditt foto är svartvitt kan det till exempel vara fint att ha en svart ram. Förutom att du kan skriva ut dina foton själv finns det ett flertal företag du kan vända dig till som gör utskrifter av foton i olika storlekar i en bättre kvalitet än om du skriver ut dina foton själv.

Sociala medier

Om du vill att ännu fler ska kunna ta del av dina fotografier är det sociala medier du ska använda dig av. Har du inte redan ett konto på till exempel Instagram är det dags att du startar ett. På Instagram kan man dela med sig av sina bilder och du kan använda dig av hashtags för att fler ska hitta till dig och ditt konto. Säg att du till exempel har nischat in dig på att ta porträtt på nyblivna familjer, då använder du dig av hashtags som beskriver bilden i inläggets beskrivning för att fler ska hitta till dig. Förutom att du kan visa upp dina foton på Instagram är det ett väldigt bra sätt att knyta kontakter och få inspiration från andra fotografer. Förutom att du kan använda dig utav Instagram kan du också använda Facebook för att visa upp dina foton där.

Hemsida

Ett annat sätt att visa upp dina foton är genom att skapa en egen hemsida. På din hemsida kan du ha din egna portfolio av dina bästa fotografier som folk kan spana in. Glöm inte bort att skriva dina kontaktuppgifter ifall någon skulle bli intresserad.