Foto

Inspiration till din modeblogg

Som modebloggare behövs ständig inspiration, och det är verkligen ett område där du behöver leva som du lär. Extra fokus på vad du själv bär är nödvändigt för att du ska upplevas genuin som bloggare, och då kläder är ditt ämne och din passion behöver du såklart härliga plagg som både inspirerar och är bekväma.

Fräscha kläder till både dig och bloggen

Funderar du på att börja blogga om kläder och mode så har du valt ett område med outsinlig källa – kläder finns överallt, i hur många olika stilar som helst och i minst lika många prisklasser. Det är ett väldigt tacksamt ämne då det dessutom intresserar så många, och oavsett vår inkomstnivå måste vi alla bära någon form av klädesplagg. Det gör ju dock att mängden modebloggare också är enormt stor, så du behöver hitta din personliga touch på det du gör för att locka läsare och följare. Att först och främst hitta din egen stil är ett viktigt steg, och bara att se frisk och fräsch ut är en bra start. För både vardag och fest har till exempel NA-KD väldigt snygga och stilrena kläder både för dam och flickor, som skulle platsa i vilken proffsig modeblogg som helst. Deras kläder passar lika bra som dina vardagsoutfits som till att bli omskrivna i själva bloggen, och är inte det den bästa sortens kläder?

Skaffa rätt utrustning

För att ta bra bilder till din blogg behöver du bra utrustning. Oftast behöver du inte ruinera dig, men eftersom det handlar om kläder och mode är det ändå bra att ha en professionell ljuskälla, ett stativ till din kamera och eventuellt även en bakgrund som passar. Det beror på vilken typ av bilder du vill ta, och ska du prata samtidigt är en liten mikrofon också bra att införskaffa så att du får bra ljud. Just modebloggar kräver lite mer av bilderna och de eventuella videoklippen, men har du den här basala utrustningen så har du en riktigt bra utgångspunkt för att skapa vackra bilder som verkligen belyser alla de härliga plaggen du vill visa upp.